Clientii despre noi
 • Universitatea Babes-Bolyai
  Suntem multumiti de colaborarea pe care o avem cu BRINEL in cadrul implementarii portalului si ne bucuram ca putem oferi studentilor nostri de la ciclurile de licenta, masterat, doctorat si lifelong learning accesul la mijloace de invatare
  Citeste mai mult...
 • Universitatea Apollonia Iasi
  Am avut deosebita placere sa colaboram cu furnizorul NR.1 de solutii Microsoft de pe piata din Romania. Precizez ca am avut parte de o colaborare la cel mai inalt nivel de profesionalism, cu o echipă tanara si bine instruita.
  Citeste mai mult...
BRINEL, 23 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 23 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.

  Marcel Borodi Fondator & CEO ,  BRINEL