Clientii despre noi
 • Ce-mi place cel mai mult la BRINEL sunt oamenii… sunt incantata de oportunitatile pe care simt ca le am aici si de oameni, pentru ca invat de la adevarati profesionisti si pentru ca ei ma fac sa zambesc in fiecare zi.
  Citeste mai mult...
 • Universitatea Politehnica Bucuresti
  Multumim NET BRINEL pentru profesionalism si promptitudine. Colaboram deja de 3 ani, iar suportul acordat si flexibilitatea de care au dat dovada ne-au dat siguranta ca prelungirea si extinderea acestui parteneriat ne vor ajuta in continuare sa oferim studentilor si colegilor nostri cele mai bune servicii in domeniu.
  Citeste mai mult...
BRINEL, 22 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 22 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.

  Marcel Borodi Fondator & CEO ,  BRINEL