Clientii despre noi
 • Emerson
  " Apreciem atitudinea proactiva, raspunsul prompt si disponibilitatea de a gasi permanent solutii la problemele noastre, care nu sunt putine sau usoare. Un sfat pentru o companie care se gandeste la o colaborare cu BRINEL? Go for IT!"
  Citeste mai mult...
 • Kronospan Sebes
  "Colaborarea cu BRINEL a fost si este una foarte buna. Recomadarea BRINEL unui tert ar fi: BRINEL - o companie de profesionisti pentru profesionisti si nu numai, un partener de incredere care te ajuta sa-ti dezvolti business-ul!"
  Citeste mai mult...
BRINEL, 23 de ani de excelenta in IT&C
 • Au trecut mai mult de 23 de ani de la infiintarea BRINEL, o companie pornita cu viziunea de a aduce tehnologia informatiei in folosul oamenilor si al companiilor, de a le face viata mai usoară si mai profitabila. Doresc sa impartasesc sentimentul de mandrie, pentru tot ce am realizat pana in prezent. Cu sprijinul clientilor fideli, partenerilor de incredere si angajatilor implicati, grupul de firme este unul dintre cei mai respectati jucatori din piata IT romaneasca. Mandrie, dar si incredere in viitor, avem tot ce ne trebuie pentru a continua drumul si a ne consolida pozitia. Dorim ca in anii urmatori sa fim un partener strategic pentru clienti si furnizori, sa intelegem mai bine piata si sa ajutam la atingerea succesului si prosperitatii. Le multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in eforturile de a realiza prezentul si viitorul BRINEL.
  Citeste mai mult...