BRINEL câștigă Locul I la SNEF Day 2019, Marseille

BRINEL a câștigat ♦ Locul I ♦ la ediția din acest an a SNEF Awards (SNEF Day), proiectul prezentat de echipa integratorului IT, fiind cel mai votat dintre cele 18 proiecte expuse în cadrul evenimentului.

SNEF Day 2019 a avut loc, în 3 iulie, la Palais du Pharo, Marsilia, Franța, in prezenta a peste 400 de reprezentanți, din diferite business unit-uri ale Grupului. În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele perioadei anterioare, obiectivele și strategiile pentru perioada următoare. SNEF Awards este momentul principal al evenimentului și constă într-un concurs de proiecte. Evenimentul a fost marcat de inovațiile din domeniile de activitate ale grupului, la nivel international.

Proiectul de Business Continuity - Active-Active Data Center - implementat la unul dintre clienții din România ai BRINEL, a avut ca principală provocare migrarea datelor pe noile echipamente de stocare și replicare fără întreruperea serviciilor. Tehnologia VPLEX de la DellEmc a asigurat un nivel de funcționare fără întreruperi a infrastructurii de date. În cazul unui eveniment de tip dezastru pentru una dintre locații, cealaltă îi preia în mod automat funcționalitățile, sincronizandu-se în modul Activ-Activ.

BRINEL si-a prezentat proiectul alaturi de alte firme ale grupului precum IMSAT, SNEF Audiovisuel, Predict, Sequor, EKIUM, FIRAC, Foure Lagadec, WATT, cucerind votul individual și anonim al publicului și fiind selectat pe primul loc în topul celor mai bune proiecte ale grupului. Această recunoaștere confirmă faptul că BRINEL, unul dintre principalii integratori români de sisteme informatice, își continuă ascensiunea prin implementarea de soluții inovatoare pentru o activitate eficientă.

Din 2018, BRINEL este o companie autonomă a SNEF Lab, din grupul francez SNEF.  SNEF are operațiuni pe patru continente, în 20 de locații, 12.000 de angajați și venituri de aproximativ 2 miliarde de euro, acţionând, în principal, în sectorul energetic, maritim, infrastructuri industriale și terțiare, sectorul nuclear și cel al tehnologiei informației.