BRINEL intră pe piața de servicii de tip Backup As A Service!

BRINEL, unul dintre principalii integratori de sisteme informatice din România, lansează soluția pentru protecția datelor Brinel Cloud Backup menită să asigure partenerilor servicii complete de stocare / arhivare a datelor, respectiv recuperare a lor în caz de dezastru, acțiuni esențiale pentru continuitatea afacerilor. 

Tehnologiile folosite permit ca Brinel Cloud Backup să răspundă eficient cerințelor de scalabilitate, fiind capabil să se adapteze în mod optim variațiilor de volum a datelor clienților.

Soluția oferă și funcționalitatea Continuous Data Protection (CDP) datele fiind salvate pe măsura producerii lor, iar transmiterea acestora în mod compresat și criptat conferă soluției o performanță și securitate ridicată.

Brinel Cloud Backup  permite implementarea politicilor de securitate particularizate pentru specificul fiecărui partener si păstrarea datelor de Backup, Archiva, sau Disaster Recovery într-o locație remote conform recomandărilor best practice din industrie.

Toate serviciile de protecție, restaurare, monitorizare, raportare și analiza sunt instalate și preconfigurate în Data Center-ul BRINEL.

Noul serviciu Backup As A Service dezvoltat de BRINEL nu presupune nici o investiție inițială din partea clientului și poate fi accesat în baza unui abonament lunar.

Pentru clienții care au nevoie de suport pe parte de Protecție a Datelor, BRINEL pune la dispoziție o echipă de experți care prestează următoarele servicii:

Analiza și Consultanța privind adoptarea unei strategii coerente pentru backup-ul de date, respectiv pentru recuperarea lor în caz de dezastru (Audit de Infrastructură)

Definirea / proiectarea soluției cu cele mai bune tehnologii disponibile și adaptată cerințelor specifice fiecărui client (Arhitect de soluții)

Elaborarea  unui plan de implementare (proiect) a strategiei de Backup și Restaurare a datelor în caz de dezastru.

Implementarea soluției agreate și testarea în mediu real a funcționării în parametri a tuturor proceselor de backup și/sau recovery.

Provocările pe care le generează utilizarea soluțiilor de protecție a datelor, cu tot ceea ce implică acestea (salvare, deduplicare, comprimare, criptare sau replicare) sunt foarte complexe. Noi te putem îndruma să faci cele mai bune alegeri!

Dacă ești interesat de BRINEL Cloud Backup pentru compania ta, click aici!

Intreaba specialistul